Jongen in boomhut

Een prachtige wijk met alle voorzieningen

Tudortuinen is een van de zes nieuwe wijken binnen Park Triangel. Basisvoorzieningen zoals scholen, kinderopvang en een sportzaal zijn hier een vanzelfsprekendheid.

Direct naast het plangebied Tudortuinen komen twee basisscholen en een kinderopvang. De Dick Brunaschool, de Koningin Beatrixschool en het Quadrant kindercentra. Quadrant verzorgt de opvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar, dus naast dagopvang voor de allerkleinsten zijn er ook peutergroepen en BSO groepen. Park Triangel herbergt alle faciliteiten voor een heerlijk gezinsleven.

Op een zonnige zaterdag slaan ouders hun balletje op de nabijgelegen tennisvereniging De Gouwe Smash. Dagelijks vermaken kinderen zich in het grote, centraal gelegen speelpark. Ravotten in het sinds 2016 geopende junglebos, lekker voetballen, basketballen, volleyballen en badmintonnen op de daarvoor aangelegde speelveldjes, vissen op de steiger of genieten van de optredens bij het openluchtpodium. En als de zon ondergaat nog een kleine wandeling of een ommetje met de fiets in het park.

Naast een trim- en fitnessparcours zal in de nabije toekomst ook een waterspeelplaats voor kleine kinderen worden gerealiseerd. Kindvriendelijkheid speelt dan ook een grote rol in Park Triangel: de wijken zijn autoluw en tussen woningen worden groenstroken geplaatst om zo leuke speelplekken voor kinderen te creëren.