Tudortuinen waddinxveen

Alles binnen handbereik

Waddinxveen is een plaats en gemeente in Zuid-Holland en ligt op korte afstand van Gouda. In Waddinxveen zijn alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Lopend of op de fiets ga je naar school, de sportvereniging of het winkelcentrum, hoe fijn is dat? De dagelijkse activiteiten combineert u zo met de nodige beweging.
De ligging van Tudortuinen is erg gunstig ten opzichte van uitvalswegen. Zo rijdt u met de auto de A12 of A20 op, of u neemt de N207 richting Alphen aan den Rijn. Het openbaar vervoer is ook goed geregeld. Waddinxveen telt maar liefst drie treinstations, waarvan een zelfs voor de deur. Makkelijker kan bijna niet.

Wonen in Waddinxveen betekent wonen in een groene en waterrijke omgeving. Aan de rand van het Groene Hart met haar oer-hollandse landschappen, maar ook centraal gelegen ten opzichte van Gouda, Zoetermeer en Rotterdam. En toch hoeft u voor een dagje uit of lekker shoppen niet persé naar de grote stad. In Waddinxveen zijn namelijk genoeg leuke winkels te vinden. Zeker met de komst van het nieuwe winkelcentrum Gouweplein beschikt de gemeente over een breed aanbod. Van grote landelijke ketens zoals C&A, Intertoys en ICI Paris XL tot aan lokale shops zoals Fleur Mode, Greenfield en Mulder Mode. Ook een supermarkt ontbreekt niet op het Gouweplein en er worden vele activiteiten georganiseerd. Als (nieuwe) inwoner kunt u rekenen op culinaire activiteiten en entertainment, jaarmarkten, exposities en andere creatieve bijeenkomsten. Gouweplein is dan ook echt een plek van ontmoeting. Na het shoppen samen lunchen bij ScaccoMatto of iets drinken op het buitenterras van Cultuurhuys De Kroon, het bruisende culturele trefpunt van Waddinxveen. Jonge gezinnen vinden hun vertier in het naastgelegen park met kinderboerderij. Schommelen, spelen en geitjes aaien is hier een ultiem tijdverdrijf met de kleintjes.