Kindvriendelijk en charmant wonen

Wilt u écht bijzonder en duurzaam wonen in Waddinxveen? Kindvriendelijk, centraal en van alle gemakken voorzien? Dan is Tudortuinen echt iets voor u.

In Tudortuinen worden 58 gasloze en Nul-Op-de-Meter woningen in de bekende Engelse Tudorstijl gerealiseerd. Tudortuinen is onderdeel van Park Triangel: een dorps geheel waar ontmoeten en spelen centraal staan.

Een verscheidenheid aan woningtypes maakt Tudortuinen voor iedereen aantrekkelijk. Van rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen tot speciaal-rijwoningen en van herenhuizen tot drie-onder-een-kapwoningen.

Het karakter van Tudortuinen kenmerkt zich door de rijkelijke versiering, klassieke schoorstenen, bijzondere gevels, veranda’s, doordachte composities en witte accenten. Ieder woningtype is anders en heeft haar eigen karakter.

Bij de eengezinswoningen zijn de composities en details perfect op elkaar afgestemd. De grote tuinen en de parkeervoorzieningen zijn op fraaie wijze met groen omgeven. De bijzondere veranda’s van de twee- en drie-onder-een-kapwoningen geven deze huizen extra charme. De royale en statige herenhuizen sluiten mooi aan op het appartementengebouw en geven het stationsgebied de nodige allure. Met prachtige details worden alle gevels afgewerkt en de muren gemetseld. In de hele wijk waant men zich in het oude vorstelijke Engeland.

Tudortuinen is 100% verkocht.