Zonnig op elk moment van de dag

Houdt u er van om in de zomermaanden lekker buiten te zitten in de tuin? Dat kan volop in Tudortuinen, want dankzij de diepe tuinen hebt u hier vrijwel de hele dag zon. Een tuin op het noordoosten heeft overigens nog een extra voordeel: er is altijd wel een plekje in de schaduw. Heerlijk om daar te zitten op de dagen dat de mussen van het dak vallen…

BEKIJK DE VERKOOPFLYER

Fase 3 nu in verkoop

Fase 3 is nú in verkoop. Deze fase bestaat uit 8 twee-onder-een-kapwoningen en 6 drie-onder-een-kapwoningen met diepe en zonnige tuinen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaars 0172 43 45 61.

 

De bouw van fase 1 is gestart! Geen zin om lang te wachten? Bekijk dan in de prijslijst welke woningen er nog beschikbaar zijn.

GASLOOS EN DUURZAAM

In Tudortuinen gaan markante architectuur en duurzaam wonen hand in hand. De woningen en appartementen krijgen geen gasaansluiting en worden bijzonder energiezuinig uitgevoerd. Ze zijn goed geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen om ze te verwarmen. Zo komen in Tudortuinen het comfort en energiebesparing van nieuwbouw samen met de warmte van een sfeervol dorp. Deze Nul-Op-de-Meter woningen betekenen voor u ook nog eens een lage energierekening en een bijdrage aan een beter milieu. Daarnaast is de duurzame installatie volledig in de koopsom inbegrepen. Dat willen we toch allemaal…?